Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Un bătrân a venit cu tractorul să-și susțină favoriții

Bogdan Cotigă / 18 iun 2018 / 09:57 Salveaza PDF Comentarii
Batranul Hurbert Wirth
Descriere foto: Batranul Hurbert Wirth

În loc să folosească avionul, trenul sau mașina, unii oameni preferă să călătorească într-un mod pitoresc atunci când vor să vadă ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale a FIFA la Moscova. 

 

Hubert Wirth, un neamț în vârstă de 70 de ani, a sosit la Moscova din orașul său natal, Pforzheim, lângă Stuttgart, după o excursie de o lună cu un tractor de epocă.

Wirth este un fost mecanic al Mercedes și un șofer cu experiență în tractoare, care a călătorit mult cu tractorul său Lanz Bulldog modificat din 1936, care îi servește ca mijloc de transport dar și ca mașină de tractare a unei rulote din lemn unde bătrânul are tot ce îii trebuie pentru călătoriile sale. Tractorul a fost decorat cu simboluri ale Cupei Mondiale și un logo care spune "Hallo, Moskau! (Bună ziua, Moscova)".

A călătorit 2500 de kilometri

Fan-ul german și cățelușul său Hexe au trebuit să călătorească 2.500 de kilometri, traversând Polonia și Belarus fără a se folosi de alt mijloc de transport. Acum el poate vizita Moscova și susține echipa favorită la meciurile pe care le dispută Germania în acest oraș, bătrânul precizând că nu va merge în alte orașe unde se joacă meciurile de la Cupa Mondială.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27