CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Mexic - Camerun și Spania - Țările de Jos

Mexic - Camerun și Spania - Țările de Jos sunt cele două meciuri care se vor disputa, vineri, la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

Mexic și Camerun sunt în GRUPA A cu Brazilia și Croația, meci care se disputat, joi.

Spania și Țările de Jos fac parte din GRUPA B, alături de Australia și Chile.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. BRAZILIA și CROAȚIA s-au întâlnit, joi noapte, în MECIUL DE DESCHIDERE de la CUPA MONDIALĂ DE FOTBAL 2014. Deși a fost condusă, naționala Selecao a revenit și a reușit să se impună, grație „dublei” reușite de NEYMAR și a golului superb marcat de OSCAR.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Contrar așteptărilor, CROAȚIA a început bine partida de la SAO PAOLO și a deschis scorul repede, în minutul 11, prin autogolul lui MARCELO, care a trimis în poartă mingea centrată de Ivica Olic și deviată de Nikica Jelavic.

Citește și: CM DE FOTBAL 2014: PROGRAM, REZULTATE, CLASAMENTE din GRUPE și TELEVIZĂRI, pe DCNEWS

BRAZILIA a revenit în joc prin reușita lui NEYMAR, care l-a învins pe Pletikosa cu un șut plasat, din afara careului mare. Același NEYMAR a făcut „dubla” în minutul 71, dintr-un penalty obținut de Fred.

În primul minut al prelungirilor, OSCAR a luat o acțiune pe cont propriu, a trecut de un adversar și a șutat cu șpițul, lângă butul din dreapta al porții croate, stabilind scorul final, 3-1 pentru BRAZILA.

După meciul de deschidere de la CUPA MONDIALĂ 2014BRAZILIA s-a instalat pe primul loc în GRUPA ACROAȚIA ocupă ultima poziție, în timp ce CAMERUN și MEXIC urmează să joace vineri, de la ora 19:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel