EXCLUSIV  Campionatul Mondial 2018, ”perle” comentatori. Vot covârșitor - Sondaj

CM 2018
CM 2018

Campionatul Mondial de fotbal, care are loc în Rusia în această perioadă, este de departe cea mai urmărită și așteptată competiție sportivă a anului.

Toate partidele Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia sunt transmise în România de către TVR.

Deși Campionatul Mondial a început la mijlocul acestei luni, el se află aproape de jumătatea competiției, în prezent se decid echipele care merg mai departe din toate grupele, competiția nu a fost lipsită de ”perle” ale comentatorilor. 

Dintre gafele care au făcut deliciul microbiștilor se numără comentariul de la meciul Spaniei cu Portugalia (3-3): „Nacho înscrie pentru Spania, după ce minge a atins ambele bări” (nr. - forma corectă este bare) sau golul marcat dramatic în ultimul minut de către Germania în meciul cu Suedia. 

„Și lumina a venit pentru Germania! Schemă a nemților, Kroos îl execută sumar pe Robin Williams cu 30 de secunde înainte de terminarea partidei de la Soci!”, anunța entuziasmat comentatorul care l-a confundat pe celebrul actor decedat în 2014 cu portarul suedez Robin Olsen.

Astfel, zeci de mii de cititori au răspuns la întrebarea „Comentariul TVR la Campionatul Mondial de Fotbal 2018 este: Bun, Rău sau Groaznic”.

60,45% (25178) dintre votanți consideră comentariul TVR la Campionatul Mondial de Fotbal ca fiind ”bun”, 16,43% (6844) îl consideră ”rău” iar 23,11% (9626) consideră comentariul ”groaznic”.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel