CAMPIONATUL MONDIAL 2014: Incidente între manifestanți și poliție la Belo Horizonte

Mai multe spații comerciale și bănci au fost vandalizate joi după-amiază, în centrul orașului Belo Horizonte, în urma incidentelor dintre manifestanții împotriva Cupei Mondiale de fotbal și polițiști, în timp ce la Sao Paulo se disputa meciul de deschidere dintre Brazilia și Croația.

CAMPIONATUL MONDIAL 2014. Manifestanții au răsturnat o mașină a poliției și au distrus draperiile și vitrinele mai multor spații comerciale și bănci, în apropierea centrului orașului.

CAMPIONATUL MONDIAL 2014. Zeci de agenți ai poliției militare, susținuți de camionete și elicoptere, au dispersat un grup de aproximativ 200 de persoane.

CAMPIONATUL MONDIAL 2014. "Jos Cupa", scria pe o pancartă purtată de manifestanți, care au fugit atunci când poliția a încercat să-i înconjoare.

VEZI ȘI: CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Vedetă sexy, topless pentru Cristiano Ronaldo - VIDEO

CAMPIONATUL MONDIAL 2014. Incidentele au început în momentul în care la Sao Paulo se desfășura ceremonia de deschidere a CUPEI MONDIALE, pe Arena Corinthians, urmată de meciul dintre Brazilia și Croația, câștigat de gazde cu 3-1.

CAMPIONATUL MONDIAL 2014. Alte confruntări au avut loc, tot în cursul zilei de joi, dar mai devreme, la Sao Paulo, unde poliția a făcut uz de gaze lacrimogene, gloanțe de cauciuc și bombe asurzitoare împotriva manifestanților anti-Mondial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel