Campionatul, amânat până la primăvară. Steaua iernează pe primul loc

Fotbal zăpadă
Fotbal zăpadă

Campionatul românesc de fotbal a fost amânat până la primăvara, din cauza vremii urâte din ultimele zile. Astfel, derby-ul dintre Steaua București și Astra Giurgiu, scor 2-0, a fost ultima partidă disputată anul acesta în Liga I.

Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a anunțat marți că, la cererea a 12 cluburi din prima ligă, etapa a 20-a a campionatului, programată pentru acest sfârșit de săptămână, să va disputa în 2013.

„În urma cererii a 12 cluburi din Liga 1, campionatul s-a întrerupt. Nu ştim cum vom programa această etapă încă, pentru că s-a amînat şi turul semifinalelor de Cupă şi încă nu ne dăm seama cînd am putea găsi dată liberă. Să vedem, poate vom începe mai devreme dacă ne va permite vremea. Ieri aveam doar 3 cereri, dar astăzi au venit alte 9. Nici nu le-am citit, am încredere în conducători. Soluţii sunt două: fie începem mai devreme în februarie, fie FRF mai împinge campionatul în vară cu două săptămîni”, a spus preşedintele LPF.

În aceste condiții, Steaua va ierna la căldură, în fruntea clasamentului. Roș-albaștrii se află la 10 puncte de următoarea clasată, Astra Giurgiu, la 12 puncte de locul trei, FC Vaslui, și la 17, respectiv 21 de lungimi de marile rivale, Dinamo și Rapid.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel