Campioana României, în pragul desfiinţării. A pierdut procesul

FRF i-a dat dreptate antrenorului Astrei, Marius Şumudică. Echipa patronată de Ioan Niculae este obligată să îi plătească lui Şumudică 280 000 de euro, reprezentând salariile restante şi bonusurile pentru câştigarea campionatului. 

Lovitură grea pentru echipa de fotbal Astra Giurgiu. Comisia Nationala de Solutionare a Litigiilor din cadrul FRF obligă clubul să plăteasca aproximativ 280 000 de euro antrenorului Marius Şumudică. 

"Obliga paratul AFC Astra la plata catre reclamantul Sumudica Marius Ninel a sumelor de 249.422,57 Euro – bonus loc I, 24.000 Euro – bonus calificare in grupele Europa League, 8.000 Euro – salariu pentru luna iulie 2016 si 455 lei taxa de procedura. Cu recurs in 5 zile de la comunicare", se arată in soluţia publicată pe site-ul FRF.

Lovitura este una devastatoare pentru echipa care anul trecut a câştigat campionatul României. Patronul Ioan Niculae a vândut Stelei jucătorii cei mai importanţi şi a anunţat recent că nu va mai susţine financiar echipa. În prezent Astra Giurgiu evoluează în Europa League, ceea ce ar putea ajuta financiar echipa. Din păcate, giurgiuvenii nu mai pot spera la rezultate prea bune în condiţiile în care lotul de jucători este unul foarte subţiat, în urma vânzărilor masive de jucători. Denis Alibec este ultimul jucător care a părăsit reduta din Giurgiu şi a ales să se alăture Stelei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel