Campanie opoziție Iisus. Chirieac: Ce şochează în acest clip

Bogdan Chirieac
Bogdan Chirieac

Analistul politic Bogdan Chirieac și-a exprimat opinia față de clip-ul de campanie promovat de opoziție, în care este folosită imaginea mântuitorului Iisus Hristos.

Bogdan Chirieac a subliniat faptul ca avem de-a face cu "noul val politic din Europa şi din lume. Neomarxismul are şi această capacitate", vizavi de clip-ul folosit în campania electorala de opoziție, în care apare un actor ce joacă rolul Mântuitorului Iisus Hristos.

Continuându-și părerea, analistul politic a afirmat: "Cred că ne vom confrunta cu lucrul acesta. El va creşte acum pe fondul aberaţiilor preşedintelui Iohannis, pe fondul aberaţiilor PNL, condus de Ludovic Orban, deci nu PNL ca partid. Este un partid responsabil, un partid care poate conduce România, aşa cum s-a mai întâmplat. Pe acest fond, în opinia mea, USR va lua un rezultat semnificativ, peste PNL, la aceste alegeri, şi ne confruntăm cu o stare de violenţă. Până la urmă, ce şochează în acest clip, dincolo de faptul că se calcă în picioare simboluri, credinţe, pentru mulţi rațiunea de a exista, este violenșa, agresivitatea... Este exact din categoria din care distinsul reprezentant al USR - că este în continuare membru - domnul Andrei Caramitru a promis: "arestăm pe cine credem de cuviinţă, a doua zi după ce venim la putere, prin OUG". Deci acolo se rezolvă foarte multe lucruri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel