EXCLUSIV  Campanie groaznică, fără precedent! Mocioalcă: Este cea mai urâtă din toată cariera mea

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Politicianul Ion Mocioalcă (PSD) a explicat de ce campania electorală în pandemie este atât cea mai urâtă, cât și cea mai dificilă.

„Este cea mai urâtă campanie electorală pe care am dus-o în cariera mea politică și nu este o carieră de azi, de ieri”, a transmis Ion Mocioalcă, la DC NEWS. „Am câteva mandate în Camera Deputaților, acum candidez pentru Senatul României, iar pentru un politician de stânga, cel mai greu este să nu ia contact cu oamenii”.

Contactul direct este primordial în politica de stânga

„Noi mai mergem în localități, dar ne întâlnim cu 4-5 oameni și încercăm să le dăm mesajele prin intermediari, prin aleșii locali. Ori, vă spun că și în mod direct uneori nu reușim să fim foarte convingători, dar când discutăm cu oamenii prin intermediari...”, a continuat politicianul.

„Sigur, vine primarul la întâlnire, chiar dacă este de altă culoare politică, vin viceprimarii, vin consilierii, dar mesajul poate să ajungă deformat la oameni sau deloc. Deci acesta este riscul. E un risc și să trimiți tinerii din poartă în poartă să dea niște materiale, așa se face, se dau, dar pot fi citite sau ignorate. Discuțiile pe care noi le aveam în campaniile trecute cu oamenii, în mod direct, erau cel mai bun mod de a face campanie. Categoric este cea mai grea și cea mai urâtă campanie, rămânând o comunicare directă prin Facebook, calea undelor și așa mai departe”, a încheiat Mocioalcă.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel