CAMPANIE ELECTORALĂ ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Sloganul din Timiș al ACL pentru Iohannis: ”O Românie, ca la neamț în șpaiț”

Alianța Creștin Liberală (ACL) Timiș va derula campania electorală pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis sub sloganul local ”O Românie, ca la neamț în șpaiț” (cămară de alimente, n.r.), a declarat vineri, într-o conferință de presă, președintele PNL Timiș, Nicolae Robu.

”ACL are toate motivele să fie optimistă și să creadă în șansa de a da României primul președinte liberal al țării. Prin momentul demarării campaniei sub sloganul local «O Românie, ca la neamț în șpaiț» dorim să promovăm ideea că, prin Klaus Iohannis, România va putea să ajungă o țară prosperă, bine rânduită și care, prin muncă cinstită, prin bună organizare și corectitudine, și prin respectarea normelor statului de drept, poate aduce prosperitate a cetățenilor”, a declarat Nicolae Robu.

Echipa de campanie a ACL Timiș a amenajat la deschiderea campaniei un șpaiț în Piața Operei, plin cu borcane de zacuscă, cârnați, jumări, brânzeturi și murături.

Klaus Iohannis va fi prezent duminică la Timișoara, unde va participa la mai multe acțiuni care vor avea loc în oraș: primele ediții ale festivalurilor minorităților etnice și gastronomic, dar și la evenimentul Oktoberfest organizat de Forumul Democrat German din Banat. ”Noi vrem să arătăm că nu facem diferențe între oameni după etnie, ci că fiecare contează după valoarea sa și ca individualitate, ca om”, a conchis Robu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel