Campanie ARD cu sacoșe USL

Un candidat ARD la Parlament, într-un colegiu din Vaslui, apare în fotografii postate pe contul personal de Facebook, în timpul propriei campanii electorale, cu sacoşe purtând însemnele USL

Candidatul Alianţei România Dreaptă (ARD), Mihai Ponea, şi-a postat pe rețeaua de socializare două fotografii în care apare atât cu o sacoşă USL în mână în timp ce se afla în propria campanie electorală într-un târg din localitatea Pungești. Candidatul nu a avut doar pungi USL, cât şi o caravană cu contracandidatul său de la USL, scrie Mediafax.

Mihai Ponea a explicat că voia să cumpere pește proaspăt și nu avea altă pungă la îndemână.

"Categoric nu este vorba despre campanie electorală pentru USL. Eram în propria mea campanie în târgul de la Pungeşti şi am zis să cumpăr şi eu peşte, pentru că era dezlegare în acea zi. Vânzătorul avea o mână de sacoşe cu USL şi, cum nu aveam altă pungă la mine, am zis să o folosesc pe cea pusă la dispoziţie de comerciant. Trebuie să recunosc că este o promovare foarte inteligentă a celor de la USL", a declarat, luni, Mihai Ponea.

Candidatul ARD a dat explicaţii şi pentru cea de-a doua fotografie în care, pe fundal, apare şi contracandidatul său de la USL.

"Ce să fac dacă cei de la USL trimit tot timpul o maşină după mine prin târgurile în care merg în campanie. Oricum, prin postarea acestor fotografii, vreau să le arăt oamenilor că nu am nicio problemă cu nimeni. Aşa s-a nimerit", a conchis Ponea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel