Campania ”Decide pentru Alba!”, lansată de USR

USR Alba iniţiază o campanie intitulată "Decide pentru Alba!" pentru completarea agendei politice pentru anul 2020 cu ajutorul cetățenilor

USR este partidul care face politica altfel. Cetăţenii au fost obişnuiţi să fie întrebaţi şi ascultaţi despre nevoile acestora doar în campania electorală. USR Alba te ascultă acum!

În perioada iulie - septembrie 2019, USR Alba iniţiază o campanie intitulată "Decide pentru Alba!" care îşi propune să consulte cetăţenii despre nevoile din comunităţile în care trăiesc şi să găsească din acestea priorităţi pentru agenda politică din 2020.

Concret, cetăţenii din judeţul Alba sunt invitaţi să propună două probleme prioritare din localitatea lor şi două probleme prioritare din judeţul Alba.

Fie că e vorba de lipsa unui dispensar dintr-o comună izolată sau lipsa parking-urilor din Alba Iulia sau impracticabilele drumuri naţionale DN 74 şi DN 75 din Apuseni, orice propunere primită de la cetăţeni poate fi trecută în agenda politică a USR.

USR promovează incluziunea proiectelor civice şi credem că politicile devin mai bune dacă sunt coproduse de cetăţeni. Invităm cetăţenii şi organizaţiile neguvernamentale din judeţul Alba să trimită propunerile lor la adresa de email [email protected] sau prin mesaj oricărei pagini de Facebook ale filialelor locale USR din judeţul Alba.

Împreună facem agenda politică pentru anul 2020!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel