Camera Deputaţilor vrea să cumpere noi autoturisme. Vezi de ce

Camera Deputaţilor a demarat o licitaţie deschisă pentru a achiziţiona 25 de autoturisme în vederea organizării de către Parlament a Sesiunii anuale a Adunării Parlamentare a NATO.

Această procedură de achiziţie a fost publicată în SEAP pe 29 aprilie, se arată într-un anunţ de pe site-ul Camerei Deputaţilor. Potrivit informaţiilor publicate în SEAP, prin această procedură se doreşte cumpărarea unor autoturisme de protocol (3 bucăţi), a unor autoturisme pentru delegaţii (19 bucăţi) şi a unor autoturisme pentru transportul a mai puţin de 10 persoane (3 bucăţi).

Valoarea estimată a contractului care va fi atribuit pentru furnizarea acestor maşini este de 4.745.378 de lei, fără TVA. Criteriul de atribuire a contractului va fi preţul cel mai scăzut, iar principalele modalităţi de finanţare şi plată sunt reprezentate de bugetul de stat.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 29 mai, ora 16,00, iar data limită de evaluare a acestora, în SEAP, este 30 iunie, ora 18,00. Livrarea autovehiculelor se va face în maximum 90 de zile de la semnarea contractului, dar nu mai târziu de 28 septembrie, se arată în caietul de sarcini al licitaţiei.

Parlamentul va găzdui, în perioada 6 - 9 octombrie, cea de-a 63-a Sesiune anuală a Adunării Parlamentare a NATO. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel