Camera Deputaților decide pe 20 noiembrie cererea procurorilor în cazul Trășculescu

camera_deputatilor
camera_deputatilor

Camera Deputaţilor se va reuni marţi, 20 noiembrie, la ora 12.00, pentru a decide în privința cererii procurorilor de arestare preventivă în cazul deputatului PDL Alin Trăşculescu, potrivit unui anunț de miercuri al președintelui Camerei, Valeriu Zgonea.

El a anunțat, de asemenea, că, în aceeași zi va avea loc și votul în plen.

Valeriu Zgonea a precizat, după şedinţa Biroului Permanent al Camerei, că s-a decis ca până sâmbătă la prânz Comisia juridică să îşi exprime punctul de vedere în legătură cu acest caz.

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a înaintat, marți, ministrului Justiţiei solicitarea de a sesiza Parlamentul României – Camera Deputaţilor pentru a cere, în conformitate cu prevederile art. 72 alin. 2 din Constituţia României, art. 24 din Legea 96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor şi art. 193 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, încuviințarea arestării deputatului Trăşculescu Alin Silviu, sub acuzaţiile de trafic de influenţă şi fals, preciza un comunicat al DNA.

Preşedintele Camerei Deputaţilor ,Valeriu Zgonea, a declarat, marţi, pentru Mediafax, că a primit adresa de la MJ prin care Parchetul de pe lângă ICCJ, precum şi DNA - Secţia de combatere a corupţiei, solicită Camerei încuviinţarea arestării preventive a deputatului Alin Trăşculescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel