Camelia Potec, marcată de moartea sportivei Camille Muffat: Sunt răvășită

Camelia Potec, campioana olimpică de la Atena la 200 m liber, este puternic marcată de teribilul accident din Argentina în care şi-a pierdut viaţa și una dintre colege ei din nataţie, Camille Muffat.

"Am cunoscut-o personal pe Camille Muffat şi regret enorm cele întâmplate. Pur şi simplu nu îmi găsesc cuvintele pentru a reda starea sufletească în care mă aflu. Sunt răvăşită. Ce este înfiorător este că ea s-a retras anul trecut, în plină glorie tocmai pentru a-şi trăi viaţa. Ori să afli că s-a întâmplat aşa ceva...Ne-am întâlnit ultima dată în decembrie, la Naţionalele Franţei, am stat un pic de vorbă, era fericită, îmi spunea că şi-a descoperit noi hobby-uri, că nu se gândeşte încă la revenire. Ne-am întâlnit de multe ori în competiţii pentru că făceam aceleaşi probe, iar în timp se formează o legătură", a declarat Camelia Potec, pentru prosport.ro.

În semn de respect pentru memoria lui Muffat, cea mai bună întotătoare a României din ultimul deceniu şi-a postat o bandă neagră la fotografia de profil şi la poza de copertă a aşezat-o pe Muffat.

Camelia Potec (33 ani) şi Muffat (25 ani) s-au intersectat de multe ori în bazin, în competiţii, dar şi în stagiile de pregătire din Franţa, românca antrenându-se în ultimii ani în Hexagon, cu Philippe Lucas.

În tragedia din Argentina, produsă în această dimineață și care a implicat două elicoptere, au murit zece persoane. Pe lista victimelor, alături de Camille Muffat, figurează alte două personalități ale sportului francez, boxerul Alexis Vastine şi navigatoarea Florence Arthaud.

Două elicoptere s-au ciocnit în timp ce filmau pentru un reality-show. Zece oameni, morți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel