Camelia Pătrășcanu, horoscop 16-22 iulie 2018. Previziuni pentru toate zodiile

Camelia Pătrășcanu
Camelia Pătrășcanu

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, horoscopul săptămânii 16-22 iulie.

Potrivit astrologului Camelia Pătrășcanu, în această săptămână, se pot repeta situații de viață similare tocmai pentru a lua alte decizii, a acționa altfel, mult mai autentic și mult mai sincer cu noi înșine, chiar dacă asta aduce riscuri.

Berbec. Au o săptămână extrem de agitată, de intensă, dar și frumoasă și ofertantă, mai ales din punct de vedere sentimental. Au curajul să atingă un nou statut social.

Taur. Pot schimba cariera sau atitudinea lor față de șefi și rolul pe care îl au în actualul serviciu. Lucrul acesta va implica și familia, de asemenea. Așa că vor fi capabili să facă tot felul de reoganizări în familie.

Gemeni. Aspectele cele mai bune sunt legate de familie, aspectele cele mai rele sunt legate de bani. Cu alte cuvinte, cu ajutorul familiei pot pune bani deoparte.

Rac. Stau bine la capitolul relații, discută cu o persoană care le dă sfaturi foarte bune - un specialist sau o persoană cu importanță sau cu influență.

Leu. Stau bine cu munca și cu banii în această săptămână, dar trebuie să fie foarte bine planificați și coerenți și să se țină de agenda pe care au făcut-o. Sunt tensiuni într-un parteneriat apropiat - dacă nu se impun riscă să dea lucrurile peste cap.

Fecioară. Tensiuni în raporturile profesionale. Feciorele refuză o muncă neconvenabilă.

Balanță. Nu stau foarte bine la capitolul dragoste, în schimb sunt foarte înțelepte și prudente. Dacă au puțin venin pe limbă, e bine să nu-l verse în această săptămână.

Scorpion. Și ei se reorganizează în această săptămână, au gânduri mari, sunt puși pe fapte și știu că este un moment bun pe cariera lor. Se tem de o persoană din familie.

Săgetător. Realizează că au făcut o greșeală. În această săptămână pot avea întâlniri în care li se reproșează câteo greșeală.

Capricorn. Își fac tot felul de calcule financiare, unii au sentimentul că au fost speculați - poate au ajutat financiar persoane care nu au meritat.

Vărsător. Sunt tensionați de ei înșiși, cu alte cuvinte, se luptă cu proprii demoni. Pot însă să constate că au mai greșit și altă dată în situații similare.

Pești. Trebuie să fie atenți la sănătate - s-au cam forțat în ultima vreme, din toate punctele de vedere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel