Călugării de la Muntele Athos fac rugăciuni ca Maica Domnului sa-l ajute pe Becali

Călugării români de la  Muntele Athos se roagă la  Maica Domnului să-l ajute pe Gigi Becali. Becali a mers în ultimii ani periodic la mănăstirile de pe Muntele Athos, donațiile acestuia pentru călugări și lăcașurile de cult ridicându-se la circa cinci milioane de euro.

WoWbiz.ro a luat legătura cu părintele Isidor de la Schitul Acoperământul Maicii Domnului, care a declarat că toți călugării se roagă la Maica Domnului, pentru Gigi Becali.

"Am fost tare mâhniți să auzim că domnul Becali a ajuns într-o astfel de situație. Aici este clar că a existat multă dușmănie. Dânsul ne-a ajutat financiar de fiecare dată. Eu am primit din partea dânsului, pentru ridicarea schitului, aproape 200.000 de euro. Este un om cu mare credință în Dumnezeu. Noi, călugării români, ne vom întâlni pentru a face slujbe pentru dânsul. Oricum, noi îl amintim deja la toate slujbele", a declarat călugărul Isidor, care împreună cu ceilalți călugări care trăiesc pe Sfântul Munte Athos îi vor trimite lui Gigi Becali o serie de obiecte religioase sfințite, cum ar fi cruciulițe sau iconițe pentru a-i fi in ajutor!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel