Urmărește emisiunea live


Călin Rangu, reprezentant ASF, ales vicepreședinte al ITF

Un reprezentatn al ASF a fost ales vicepreședinte al Comitetului InsurTech Task Force (ITF) din cadrul Autorității Europene pentru Asigurări și Pensii Ocupaționale (EIOPA).

Călin Rangu, director al Direcției Supraveghere Intermediari și Monitorizarea Regulilor de Conduită și reprezentantul ASF în Comitetul InsurTech Task Force (ITF) din cadrul Autorității Europene pentru Asigurări și Pensii Ocupaționale (EIOPA), a fost ales în unanimitate vicepreședinte al ITF. Decizia a fost luată în prima reuniune a Comitetului, care a avut loc pe 20 februarie 2018. 

Concursul 

Călin Rangu a devenit anul trecut membru al ITF, ca urmare a unei selecții individuale ce a avut loc la nivelul celor 27 de țări membre ale EIOPA, fiind și reprezentantul ASF în cadrul Comitetului Consumer Protection and Financial Innovation unde se elaborează recomandările și ghidurile tehnice de aplicare a legislației în asigurări pe domeniul distribuției și a regulilor de conduită.

Conform mandatului dat de Board of Supervisors al EIOPA, Comitetul ITF va conduce activitățile EIOPA referitoare la activitățile și problemele legate de InsurTech. Prin InsurTech se înțelege inovația susținută tehnologic în domeniul asigurărilor și a pensiilor private, indiferent de natura sau dimensiunea furnizorului produselor sau serviciilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel