Călin Popescu Tăriceanu, surprins de Klaus Iohannis. "Sper că nu greșesc"

Președintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, în discursul de la Congresul extraordinar al partidului pentru fuziunea PLR-PC, că a rămas surprins de un gest al președintelui Klaus Iohannis.

în discursul susținut la deschiderea Congresului extraordinar al partidului, la fuziunea PLR-PC - See more at: http://www.dcnews.ro/calin-popescu-tariceanu-predic-ie-privind-alde-vom-fi-mai-numero-i-vom_478200.html#sthash.543qthlq.dpuf

"Am rămas neplăcut surprins de afirmaţiile preşedintelui României la întâlnirea cu premierul Marii Britanii, David Cameron, în care, dacă am înţeles bine, sper să nu greşesc, a acceptat punctul de vedere al Marii Britanii care doreşte să introducă restricţii în ce priveşte ajutoarele sociale pentru românii care muncesc în Marea Britanie.

Românii care merg să muncească în străinătate, peste tot în Europa, inclusiv în Marea Britanie, au aceleaşi obligaţii, dar şi drepturi. Dacă ei sunt contribuabili în Marea Britanie, plătesc obligaţiile către stat, atunci trebuie să aibă aceleaşi drepturi ca şi ceilalţi cetăţeni europeni. Românii, în Marea Britanie, nu sunt emigranţi, sunt cetăţeni europeni. Acest drept trebuie apărat, nu trebuie făcute cedări din partea autorităţilor române în această privinţă. ‪ALDE‬ va lupta ca drepturile şi libertăţile românilor să fie respectate, în Europa şi acasă, în ‪România", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel