Călin Popescu Tăriceanu, replică pentru Daniel Zamfir

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Călin Popescu Tăriceanu i-a dat o replică lui Daniel Zamfir.

După ce Daniel Zamfir a zis că Victor Ponta este un trădător și că ALDE nu poate face alianță cu Pro România, Călin Popescu Tăriceanu a spus: ”Sunt colegi care nu au cea mai bună părere. Fiecare își imaginează că există o soluție ideală. În politică, rareori te întâlnești cu soluții ideale”.

Daniel Zamfir a spus, într-un mesaj publicat pe Facebook, că nu pricepe de ce nu ar fi putut fi sprijinită candidatura independentă a lui Mircea Diaconu fără a fi încheiată o alianță între ALDE și Pro România.

„ALDE la răscruce. Am profitat de absența mea din aceste zile pentru a încerca să diger trecerea bruscă pe care ALDE a săvâșit-o în doar o săptămână de la a încerca să dea un suflu nou guvernării (lucru perfect întemeiat în care cred și eu) la ieșirea de la guvernare și îndreptarea către o șocantă fuziune cu Ponta-Tudose-și-un-limbric. Nu, evident că nu am reușit și nu reușesc să înțeleg resorturile acestei decizii la care nu am fost parte. (...) Aflu in fiecare zi însă că nu sunt singurul evitat în luarea acestei decizii atât de importante, colegi cu greutate în partid împărtășind aceleasi temeri", a scris Daniel Zamfir, într-un mesaj postat pe Facebook.

ALDE a decis, la începutul săptămânii trecute, ieșirea de la guvernare și încheierea unei alianță cu formațiunea lui Victor Ponta - Pro România - în vederea susținerii candidaturii independente a lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel