Călin Popescu Tăriceanu refuză să discute cu Alina Gorghiu și Vasile Blaga despre moțiunea de cenzură

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, refuză o discuție cu cei doi lideri ai PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, pe marginea moțiunii de cenzură.

"Dacă doamna Gorghiu sau domnul Blaga mă vor invita la discuții pe acest subiect voi refuza o astfel de discuție din start. Nu am ce să fac cu o astfel de discuție. În calitate de președinte al ALDE consider că am o obligație de solidaritate cu partenerii de coaliție și o astfel de discuție mi se pare total neavenită. Cum să discuți cu Opoziția, să trădez?", a declarat, luni, Călin Popescu Tăriceanu la Senat, citează Agerpres.

Potrivit co-președintelui ALDE, actuala Opoziție urmărește să obțină puterea "cu orice preț", folosindu-se de situația din Justiție a premierului Victor Ponta.

"Cred că este vorba despre interesul politic al PNL, care este de fapt PNL coafat, de a ajunge cu orice preț să pună mâna pe putere. Nu au discurs, decât acesta și caută orice prilej să încerce răsturnarea Guvernului, (...) nu prin mijloacele democratice, ci eventual folosind alte arme și sprijinindu-se pe acțiunea care este, în acest moment, în Justiție. Altfel, sigur că o moțiune de cenzură este arma pe care Opoziția democratică o folosește în orice țară, este dreptul lor să depună o moțiune de cenzură, dar am impresia că ei contează pe acest sprijin neașteptat pe care îl primesc datorită trimiterii în judecată a domnului Ponta", a mai spus Tăriceanu.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel