Călin Popescu Tăriceanu, mesaj clar înainte de discuția tehnică între partide privind Codul Fiscal

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat, miercuri, poziția politică ALDE față de Codul Fiscal, în contextul în care, joi, coaliția de guvernare, PNL și UDMR vor participa, la ora 10:00, în Parlament, la o discuție tehnică pe marginea implicațiilor fiscal-bugetare ale documentului.

Co-președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a precizat, astăzi, într-o conferință de presă, că noul Cod Fiscal este extrem de necesar pentru România pentru că vine în întâmpinarea așteptărilor mediului de afaceri și pentru că România a cunoscut o creștere economică, care trebuie susținută și consolidată.

"Aș vrea să vă prezint poziția politică ALDE pe Codul Fiscal. Acest document este extrem de necesar pentru România, în primul rând pentru că vine în sensul așteptărilor economiei și mediului de afaceri. În al doilea rând, economia României cunoaște o perioadă de creștere, o performanță care este mult peste media țărilor europene și aprecierea noastră este că această creștere economică trebuie susținută și consolidată. Unul din motoarele suplimentare care nu au funcționat până acum din cauza măsurilor de austeritate care au fost luate în anii trecuți este motorul consumului. Una din principalele prevederi este scăderea TVA-ului, la 19%, o măsură extrem de necesară și binevenită", a spus Tăriceanu.

Victor Ponta, detalii despre înțelegerea cu Iohannis și Isărescu: Important este să avem TVA 20%

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel