Călin Popescu Tăriceanu îl laudă pe Klaus Iohannis

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, declară că apreciază comportamentul președintelui Klaus Iohannis pentru că nu râde tot timpul. 

"Lucrul pe care vreau să-l salut e comportamentul preşedintelui, care vrea să dea un alt profil celei mai importante funcţii în stat. Diferenţa este uriaşă între ce a fost înainte, mă refer la preşedintele anterior, şi modul cum se comportă Iohannis. Din punct de vedere al reprezentării, Iohannis onorează funcţia de preşedinte, mă bucur că nu avem un preşedinte care râde tot timpul, şi când trebuie să râdă şi când nu. De râs plătim actorii ca să ne facă să râdem", a declarat şeful Senatului.

Călin Popescu Tăriceanu continuă, însă, să-l critice pe Klaus Iohannis pentru impunerea guvernului tehnocrat. Tot președintele Senatului găsește explicația pentru alegerea președintelui: "Cred că Iohannis a observat o problemă serioasă în interiorul PNL e o criză de leadership uriaşă. E o mare problemă asocierea cu PDL în loc să le aducă un plus de valoare la nivelul leadershipului vine cu un handicap, toţi liderii PDL sunt nişte lideri marcaţi de guvernarea dezastruoasă a domnului Boc. PNL nu a fost capabil să genereze o nouă generaţie de lideri", potrivit România TV

Al doilea om în stat a anunțat că ALDE va candida singură la alegerile din 2016. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel