Călin Popescu Tăriceanu îi închide gura lui Dacian Cioloș. "Era bine să tacă"

Copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu consideră că premierul Dacian Cioloş "era bine să tacă" în loc să vorbească despre folosirea cartelelor prepay din România în pregătirea unor atentate teroriste, chiar dacă avea astfel de informaţii.

"Dacă au fost folosite aceste cartele, are informaţii - în fine, de la SRI înţeleg că nu -, dar dacă ar fi avut aceste informaţii, era bine să le ţină pentru el, pentru că atunci nu compromiţi acţiunile serviciilor de depistare a celor care folosesc cartelele şi în varianta cealaltă era bine să tacă. Dacă nu ai informaţii, nu vorbeşti decât dacă îţi doreşti să pui România într-o postură care este singulară. Eu nu am auzit vreo altă ţară din Europa, oficialităţi ale statelor respective să pună propria ţară într-o astfel de postură - România, furnizoare de cartele pentru acţiuni teroriste", a susţinut Tăriceanu într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres

El a adăugat: "Am văzut şi comunicatul dat de SRI, care spune că s-au folosit cartele prepay în zona Orientului Mijlociu, dar nu au date care să confirme că ele au fost folosite de persoane care sunt terorişti sau au legătură cu terorismul sau de români care lucrează în zonă. Şi atunci întrebarea firească (...) este: dacă SRI spune aceste lucruri, de unde are premierul informaţii care se referă la faptul că aceste cartele prepay au fost folosite de terorişti?". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel