Călin Popescu Tăriceanu: Explicațiile pe care le-a dat Victor Ponta mi se par logice și coerente

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, duminică, că a fost surprins de anunțul că Victor Ponta a renunțat la conducerea PSD, dar că explicațiile oferite de premier i se par logice și coerente.

"Cred că surpriza nu e numai a mea. Nu au fost consultări înainte la nivelul PSD prin care să aflăm de decizia pe care a luat-o. Explicațiile pe care le-a dat și care mi se par logice și coerente, că nu vrea să afecteze imaginea partidului, cred că aceste lucruri l-au determinat să ia o decizie care se referă exclusiv la PSD. Coaliția de guvernare funcționează în continuare și cred că avem motive bune să considerăm că trebuie duse lucrurile mai departe, ținând cont de rezultate pe care care le-am avut pe plan politic. Am asistat la refacerea puterii de cumpărare, vedem o serie de măsuri sociale care au fost puse în aplicare și scăderea TVA care a început să producă efecte favorabile în economie", a spus Tăriceanu în cadrul emisiunii "Ultimul cuvânt" de pe B1 TV.

Citește și: Traian Băsescu: Jupânul politicii este Victor Ponta

"Ca premier ai o influență foarte mare asupra partidului. Nu cred că există un inters din partea partidului să se producă o ruptură între componenta politică și cea executivă. Interesul nostru este să menținem coaliția la guvernare", a mai spus Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel