Călin Popescu Tăriceanu, dezvăluiri despre 2019: Un an greu...

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, într-un interviu pentru Antena 3, a făcut dezvăluiri despre alegerile europarlamentare și despre retragerea de la  guvernare, dar și despre alegeripe prezidențiale.

"A fost un an greu și n-aș spune că încununat cu reușite, ba dimpotrivă. La alegerile europarlamentare, ALDE a obținut un rezultat cu mult sub așteptări. Toate analizele pe care le-am făcut indică niște lacune de organizare și de mesaj, dar mai sunt și altele, pe lângă acestea, care ne-au ridicat semne de întrebare. Apoi, evident a fost momentul apropierii de alegerile prezidențiale. Eu am renunțat să mai particip la cursa prezidențială pentru că nu am reușit să facem un acord cu PSD și era clar că în aceste condiții candidatul PSD are șanse mai mari ca mine și ca să fac doar figurație am considerat că nu e nevoie. A fost o decizie îndelung comentată, dar probabil cea mai importantă decizie de anul acesta a fost ieșirea de la guvernare".

"Pe doamna Dăncilă a surprins-o pentru că mergea pe o logică rudimentară de genul "câinele nu pleacă de la măcelărie". Anul acesta, în repetate rânduri, am avertizat-o că mergem într-o direcție proastă. În final am decis să ieșim de la guvernare. Ce s-a întâmplat ulterior pe mine m-a surprins foarte mult pentru că decizie doamnei Dăncilă și a conducerii PSD a fost de a distruge pur și simplu ALDE. Am văzut voci din PSD care recunosc că s-a făcut o greșeală strategică în această privință", a declarat Călin Popescu Tăriceanu în cadrul interviului pentru Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel