Călin Popescu Tăriceanu, candidatură la Președinție, depusă la BEC

Biroul Electoral Central a primit, luni, candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu pentru alegerile prezidențiale 2014. Candidează ca independent. Călin Popescu Tăriceanu a strâns 270.000 de semnături pentru candidatura la Președinție. 

Călin Popescu Tăriceanu candidează ca independent la alegerile prezidențiale 2014 din cauza întârzierii cu care partidul său a fost înregistrat în instanţă. 

Președintele PLR, Călin Popescu Tăriceanu, a fost însoțit, la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidențiale 2014, de membrii partidului său, foştii liberali Radu Stroe, Mihai Stănişoară, Daniel Barbu, Cristian David. 

"Încă trenează înregistrarea partidului şi de accea nu am putut folosi o parte din semnături. Am depus peste 272.000 de semnături astăzi şi ne-am îndeplinit obiectivul", a spus preşedintele Senatului.

Rareș Bogdan, ADEVĂRUL despre "întâlnirea de taină" cu Vasile Blaga, Elena Udrea, Marian Vanghelie

Întrebat despre şansele sale în cursa pentru Cotroceni, Călin Popescu Tăriceanu a recunoscut că Victor Ponta este favorit şi consideră că actualul prim-ministru este cel mai puternic contracandidat al său. 

"Nu are importanţă scorul, depinde şi de performanţa celorlalţi, fără îndoială. Cel mai probabil, aş spune că peste 20 de procente adunate vor fi suficiente, corelate cu evoluţiile celorlalţi contracandidaţi, ca să intru în turul doi", a explicat Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu nu a discutat despre candidatul pe care îl va susţine în turul doi, pentru că el şi susţinătorii săi speră să ajungă acolo şi nu există un alt plan.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel