Călin Popescu Tăriceanu, călător prin România

Călin Popescu Tăriceanu, joi, 17 august, într-o postare pe Facebook, a anunţat că, zilele acestea, se va afla în Alba, Hunedoara şi Bucovina.

"Ca în fiecare vară, călătoresc prin ţară pentru a cunoaşte mai bine locurile şi oamenii. De fiecare dată mă cazez la pensiuni, pentru că acolo am ocazia să vorbesc cu turiştii, să văd ce îi frământă. Nu merg nici în coloană oficială şi nici cu un program oficial, ci împreună cu familia, pentru a mă relaxa. Zilele acestea voi fi în Alba, Hunedoara, iar apoi Bucovina.

Mă bucur că postarea mea precedentă cu privire la evoluţia României şi progresele pe care le face ţara noastră a generat o reacţie din partea utilizatorilor de Facebook. Am citit cu atenţie toate comentariile, pozitive sau negative, din partea românilor care mi-au semnalat problemele pe care le întâmpină în anumite zone din ţară.

Îmi va fi imposibil să trec prin toate localităţile, dar pe unde voi trece, voi discuta direct cu dumneavoastră, însă vă asigur că toţi colegii mei din ALDE vor afla despre lucrurile pe care mi le-aţi semnalat şi vor veni cu propuneri pentru ca ele să fie soluţionate. Vreau ca România să fie un loc în care fiecare dintre cetăţeni să se simtă bine, să aibă un trai decent, iar pentru ca acest lucru să se întâmple, e necesară implicarea noastră, a tuturor", este mesajul lui Tăriceanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel