Călin Popescu Tăriceanu, atac la senatorii liberali din cauza Codului fiscal

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este dezamăgit de liberalii care nu au votat noul Cod fiscal, un cod ultraliberal prin măsurile pe care le cuprinde.

"Salut votul din Senat de adoptare a noului Cod Fiscal. Camera Deputaţilor este forul decizional, dar sunt sigur că şi aici va trece fără probleme. Acest Cod Fiscal arată că Partidul Liberal Reformator are o contribuţie importantă la agenda de măsuri liberale a guvernului", a scris Tăriceanu pe Facebook.

Citește și: Codul fiscal, adoptat de Senat luni. Va intra în dezbatere în Camera Deputaților

 

"Marea mea dezamăgire este că deşi este un Cod Fiscal ultraliberal şi o serie de măsuri au fost enunţate şi de PNL, o mare parte din senatorii acestui partid au votat împotrivă.
Mă bucur că au existat şi câţiva foşti colegi de partid care au ales să lase deoparte bătălia politică şi să susţină un set de măsuri de care România are nevoie. Şi asta nu o spun doar eu, ci o spun toţi oamenii de afaceri cu care PLR s-a văzut în ultimele luni pentru a promova acest Cod Fiscal. Toţi ne-au spus că mediul economic are nevoie ca de aer de aceste măsuri. Ar fi cazul ca PNL să asculte la vocea mediului de afaceri, nu la vocea foştilor pedelişti", a mai scris Tăriceanu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel