Calificarea la EURO 2016 îi umple de bani pe fotbaliștii naționalei

EURO 2016. Revenirea ”tricolorilor” în elita fotbalului continental, după o pauză de opt ani, reprezintă o performanţă pe plan sportiv, însă este și o lovitură financiară importantă pentru fotbaliştii care au adus calificarea.

EURO 2016. În urma înţelegerii făcute în septembrie 2014 între Ciprian Marica, căpitanul naţionalei, şi Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, fotbaliştii vor primi 3,5 milioane de euro drept recompensă pentru că au obţinut locul doi în grupa de calificare la EURO 2016. Suma ar fi putut să fie mai mare, aproape 4 milioane de euro, dacă fotbaliştii pregătiţi de Anghel Iordănescu ar fi câştigat grupa de calificare, scrie prosport.ro.

EURO 2016. Suma a fost negociată îndelung în toamna anului trecut de către reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal şi liderii jucătorilor de la echipa naţională. Federaţia Română de Fotbal are, la rându-i, motive întemeiate să sărbătorească. Forul fotbalistic va încasa circa 6 milioane de euro de la UEFA, sub formă de market-pool pentru preliminarii, alte 10 milioane de euro urmând să intre în conturile FRF ca urmare a participării la Campionatul European de Fotbal 2016 din Franța.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel