EXCLUSIV  Calendar Parlament. Sesiune extraordinară, cu noul guvern

Șerban Nicolae a precizat la interviurile DC News Live calendarul Parlamentului după moțiunea de cenzură. Astfel, cel mai probabil, la jumătatea lui august Parlamentul revine la treabă într-o sesiune extraordinară.

”Din punctul meu de vedere, s-ar putea să fie nevoie ca la jumătatea lui august Parlamentul să revină la treabă și să avem ultimele două săptămâni din august sesiune extraordinară.

Mă gândesc la următoarea formulă: un Guvern nou instalat săptămâna viitoare va fi pus în situația în care Parlamentul intră în perioada de intersesiune, deci își încheie sesiunea extraordinară. Poate cu niște constrângeri foarte, foarte urgente va mai avea o săptămână de sesiune extraordinară.

În ceea ce privește legislația pe justiție, categoric pe 1 septembrie va trebui să intre în dezbaterea parlamentară. Fără niciun fel de discuție, la momentul respectiv proiectele legislative care vizează statutul judecătorilor și procurorilor, organizarea judiciară, și CSM-ul, trebuie să intre în dezbaterea parlamentară”, a precizat senatorul Șerban Nicolae la interviurile DC News Live.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel