Calcule pentru Simona Halep: O victorie cu Maria Sharapova îi asigură calificarea în semifinale la Singapore

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Flavia Pennetta a învins-o pe Agnieszka Radwanska, scor 7-6 (5), 6-4, în primul meci din ziua a treia de la Singapore, disputat în Grupa Roşie, cea din care face parte şi Simona Halep. În urma acestui rezultat, principala favorită pentru câştigarea Turneului Campioanelor 2015 poate obţine calificarea în semifinale după doar două partide disputate, de pe prima poziţie a Grupei.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Astfel, în cazul în care Simona Halep o învinge azi pe Maria Sharapova, românca de 24 de ani își asigură biletele pentru fazele superioare de la Singapore: va acumula două victorii, iar Sharapova şi Pennetta ar avea câte una, înainte de ultima rundă.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. În ultima etapă a grupelor, Maria Sharapova va evolua tocmai împotriva campioanei de la US Open. Astfel, chiar dacă Simona Halep va pierde duelul cu Agnieszka Radwanska, românca va avea acelaşi număr de puncte cu învingătoarea dintre italiancă și rusoaică. În această situaţie, criteriul de departajare este rezultatul direct, capitol la care sportiva noastră ar sta mai bine în ambele variante.

TURNEUL CAMPIOANELOR 2015. Tot acest scenariu stă însă în picioare doar dacă Simona Halep o va învinge astăzi pe Maria Sharapova, lucru care nu s-a întâmplat în precedentele cinci confruntări dintre cele două.

Meciul Simona Halep - Maria Sharapova este transmis în format LiveText pe WWW.DCNEWS.RO, de la ora 13:30.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel