Calcule pentru prezidențiale: Turul doi, luptă cu Ponta. 25 mai, zi decisivă pentru dreapta politică

Victor Ponta
Victor Ponta

Stabilirea unui candidat pentru alegerile prezidențiale depinde de rezultatul alegerilor europarlamentare, luat ca reper de toate partidele politice, care preferă să vorbească despre acest subiect după 25 mai. Prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, susține că se va bate în turul doi cu premierul Victor Ponta și dezvăluie cel mai prost scneariu în cazul partidelor de dreapta pentru prezidențiale. 

"Sunt pregătit pentru orice candidat. Probabil că va fi domnul Ponta. Nu am nici cel mai mic complex față de dânsul, dimpotrivă, am avut nenumărate confruntări cu dânsul în Parlament și în fața relevizoarelor, știu ce poate, nu m-a impresionat cu nimic. 

VEZI și: Exclusiv: Predicție sumbră pentru PMP la europarlamentare

Întrebat dacă crede că este posibil să meargă fiecare partid cu un candidat la prezidențiale și să se reunească în turul doi, Cătălin Predoiu a răspuns că "ar fi cel mai prost dintre scenarii". A completat: "Ideal ar fi să avem un candidat unic, dar de multe ori soluția ce mai dificilă e cea mai realistă, deocamdată e prematur, să vedem 25 ce ne aduce". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel