Calcule moțiune de cenzură. Olguța Vasilescu, la Cristache: ”Nu am văzut așa ceva de 20 de ani!” Ce zice de Ponta

Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES

Lia Olguța Vasilescu a făcut o serie de precizări după ce opoziția a depus marți, la Parlament, moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, document semnat de 237 de senatori și deputați.

„Și-au bătut joc! Textul moțiunii este o bătaie de joc! (...) Au depus moțiunea astăzi, știind că se calculează cinci zile pentru dezbatere”, a spus Lia Olguța Vasilescu, marți seară, la TVR 1, în cadrul emisiunii „România9”.

Întrebată de Ionuț Cristache dacă trece sau nu moțiunea de cenzură, Lia Olguța Vasilescu a răspuns astfel: „Vedem la vot. Noi tratăm cu maximă responsabilitate orice moțiune. Până la urmă, e vorba de instituția Parlamentului pe care noi o respectăm, chiar dacă dumnealor și-au bătut joc de Parlament cu acest text de moțiune de cenzură. Eu nu am văzut așa ceva de 20 de ani cel puțin. Cel mai probabil, într-o săptămână, vom avea rezultatul”.

Ulterior, a mai spus: „Au anunțat deja cum va arăta guvernarea lor: cu tăieri de pensii, de salarii și așa mai departe”.

Întrebată dacă între PSD și Victor Ponta a dispărut orice sinonimie, a făcut următoarele precizări: „Absolut da. (...) Nu vom intra, sub nicio formă, la guvernare cu Pro România”.

VEZI ȘI: Text moțiune de cenzură. Ce contestă opoziția. Olguța Vasilescu, răspunsuri în rafală

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel