Cadouri pentru Gorghiu și Blaga, la lansarea candidaţilor PNL în Sibiu

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a primit cadou o ie, vineri, la evenimentul de lansare a candidaţilor liberali pentru alegerile locale din judeţ, iar celuilalt lider al formaţiunii, Vasile Blaga, i-a fost oferit un şerpar din piele, lucrat tradiţional.

'Este cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi. Sper să fie mărimea L', i-a spus Gorghiu, râzând, primarului liberal din localitatea Gura Râului, Gheorghe Călin, cel care i-a înmânat cadoul, potrivit Agerpres.

'Dacă nu vă este bună acuma, cu siguranţă o să vă fie peste două-trei luni', i-a răspuns primarul sibian, în aplauzele sălii, el făcând aluzie la faptul că Gorghiu este însărcinată şi că ar trebui să nască peste aproximativ două luni. Gorghiu a probat imediat ia, care i s-a potrivit după ce a renunţat la eşarfa galbenă pe care au purtat-o toţi participanţii la lansare.

Șerpar din piele pentru Vasile Blaga

De asemenea, Vasile Blaga a primit de la liderul TNL Sibiu, Gheorghe Sterp, un şerpar din piele, care se poartă în jurul brâului.

'Dacă nu o să îl purtaţi în public, măcar acasă când vă doare spatele. Este destul de lat. Să îl purtaţi sănătos', i-a spus tânărul liberal lui Vasile Blaga, care a acceptat şi el zâmbind cadoul oferit.

La evenimentul de lansare, Vasile Blaga a ţinut să sublinieze că rezultatul foarte bun obţinut de Klaus Iohannis în 2014 în judeţul Sibiu s-a datorat şi faptului că acesta este sibian şi a avut o largă susţinere din partea electoratului local, dar şi efortului depus de organizaţia PNL.

Blaga: Adversarul PNL dintotdeauna, PSD

De asemenea, el a menţionat că numai un singur primar liberal din judeţul Sibiu a plecat din partid profitând de aşa-zisa ordonanţă Dragnea, ceea ce 'face cinste' liberalilor sibieni pentru că sunt una dintre cele mai unite organizaţii din ţară.

'Orice vot din zona dreptei care nu vine spre PNL, este un vot pierdut pentru dreapta. Spuneţi-le alegătorilor să nu se lase amăgiţi de alte construcţii politice false, făcute de oameni care propovăduiau libertatea dreptei, dar nu ştiu cum să o mai şfâşie: domnul Băsescu, domnul Tăriceanu (...) Şi să nu uitaţi, adversarul nostru dintotdeauna a fost şi rămâne PSD. Îi tratăm cu respect pe ceilalţi, dar adversarul este PSD-ul. ', a afirmat Blaga, în discursul său de pe scena evenimentului.

Alina Gorghiu: Sibiu - o surpriză foarte frumoasă

Pe de altă parte, Alina Gorghiu le-a spus, în discursul său, un banc liberalilor prezenţi.

'Cu cine seamănă o femeie gravidă? Cu un ou de ciocolată cu surprize! Eu vreau să extind bancul şi să vă spun că realitatea din Sibiu seamănă cu o surpriză foarte frumoasă', făcând referire la candidatura din 2014 a lui Klaus Iohannis şi la faptul că în acest an organizaţia PNL Sibiu propune candidaţi 'foarte tineri şi cu energie' în alegerile locale Gorghiu s-a referit la Răzvan Pop, candidatul PNL pentru Primăria municipiului Sibiu, care are 34 de ani, dar şi la candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Daniela Cîmpean, despre care a spus că va fi 'prima femeie preşedinte de consiliu judeţean, pentru că România nu a văzut niciodată aşa ceva'.

La evenimentul de lansare au mai fost prezenţi şi alţi lideri naţionali ai PNL, cei doi lideri liberali din Sibiu, preşedintele Raluca Turcan şi prim-vicepreşedintele Mircea Cazan, precum şi candidatul pentru primăria municipiului Mediaş, deputatul Gheorghe Roman.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel