Cadou inedit de la o pacientă pentru Achimaș-Cadariu, ministrul Sănătății

Chirurg în oncologie și fost director al Institutului Oncologic "Prof. Dr. Ion Chiricuţă" din Cluj-Napoca, ministrul Sănătății, Patriciu-Andrei Achimaș-Cadariu a dezvăluit la DC News Live ce cadou inedit a primit de la o pacientă în primii ani de profesie.

"Eram tânăr specialist și aveam puțini pacienți. Sunt cei care mi-au rămas, probabil, cei mai dragi. O pacientă a cusut în timp ce era internată un goblen, era imaginea Maicii Domnului și mi-a dăruit-o la finalul internării. O am și acum deasupra patului", a răspuns cu emoție ministrul Sănătății, întrebat în legătură cu acest subiect de către Val Vâlcu.

[citeste si]

În cadrul aceluiași interviu, ministrul Achimaș-Cadariu a arătat că a dispus de multă șansă în viața sa. "Am lucrat în Germania. Am absolvit un masterat în oncologie în Germania și predau acolo, dar m-am suspendat și de acolo. (...) Când am ales să vin am avut motivele mele. Nu sunt un ipocrit, nu este vorba că n-ar fi fost banii foarte buni. Cred că trebuie să abandonăm și varianta ipocriziei, care e o altă boală a noastră. Nu sunt întotdeauna banii. Am avut multă șansă în viața asta ca să pot să trăiesc în țara mea", a conchis ministrl Sănătății.

Vezi afirmația de la minutul 43:05

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel