Cădere Guvern Dăncilă. Cătăniciu, mărturisire despre Tăriceanu: Ne-a zis la o întâlnire

Steluta Cataniciu
Steluta Cataniciu

Deputatul ALDE, Steluța Cătăniciu, a făcut o dezvăluire în direct, în cadrul emisiunii 'Sinteza Zilei' moderată de Mihai Gâdea de la Antena 3, despre Călin Popescu Tăriceanu în legătură cu ieșirea de la guvernare a ALDE.

'Vă fac o mărturisire. Domnul președinte Tăriceanu ne-a spus, în momentul în care am avut o întâlnire cu vicepreședinții partidului, că va trebui să fim foarte atenți la ce se va întâmpla, dacă va fi bine să dăm toată puterea în mâinile unui om, cu referire la președintele Klaus Iohannis. Vă spun sincer că nu ne-am așteptat sub nicio formă ca cei din PSD să aibă o asemenea atitudine față de ALDE. Noi am fost un partener foarte corect în această alianță. Am plătit pentru asta la alegerile europarlamentare! Nu ne-am desprins de PSD, deși aveam semnale că nu e bine pentru noi și că rezultatul nu va fi cel scontat.' a declarat Steluța Cătăniciu.

'PSD-ul, în loc să vină la noi, chiar dacă am ieșit de la guvernare, să discute, să ne ceară sprijinul... s-a folosit de niște tertipuri, luându-ne niște colegi. Au făcut niște nominalizări în guvernul Dăncilă cu motivul că nu mai e nevoie de mers în Parlament pentru că structura Guvernului nu s-a schimbat. A fost un lucru care pe noi ne-a deranjat foarte mult. Nu s-a mai întâmplat niciodată în politică acest fapt, în ultimii 30 de ani, pentru că noi am pierdut o treime dintre parlamentari.' a spus parlamentarul ALDE, Steluța Cătăniciu, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel