EXCLUSIV  Cadastrul, problemă majoră. Ion Prioteasa: ”Proiectul BRUA ajută”

În Scornicești, poate și din cauza suprafeței mari a comunei, cadastrul este făcut doar pe un sfert din suprafață, situația care se poate schimba odată cu începerea proiectului BRUA.  

”Scornicești este o comună mare. Are cam 16.000 de hectare. Cadastrul e făcut pe 25% din suprafață”, a spus Ion Prioteasa, primarul din Scornicești.

”Eu zic că ne ajută foarte mult proiectul BRUA, mai ales că este făcut de Transgaz, societate românească. Problemele pe care aș mai vrea să le discut cu dumnealor sunt despre imobilele intravilane. Pentru că pe acolo pe unde trece Transgazul sunt 10 imobile în intravilan și oamenii contestă, pentru că nu pot să construiască nimic prin grădina lor, prin curtea lor. E o zonă de protecție cam mare, din câte am înțeles e de 6 metri... jumătate din curte.” a mai spus primarul.

Ce-i drept, pentru exproprieri se acordă despăgurbiri, însă prețul nu este agreat. Cât li se oferă oamenilor pentru metrul pătrat și ce alte probleme mai sunt cu cadastrul, aflați din interviul de mai jos:

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel