Câciu, observație importantă după închiderea școlilor. "Se numește ea cheltuială inutilă?"

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Economistul Adrian Câciu a făcut o observație importantă după anunțul autorităților privind închiderea școlilor din cauza crizei sanitare provocate de pandemie.

"Cum să cheltui prost și imprudent. Obligi toate primăriile să finanțeze cheltuieli cu școlile, de la vopsit trasee, la aranjat clasele, cumpărat dezinfectant si dispozitive pentru dezinfectare si termo-scanare, obligi ca fiecare bancă să aibă panou de plexiglas (nu pepsi, că doar Anisie e cu agramatismele) și decontezi, la rectificare din cote defalcate de TVA pentru echilibrarea bugetelor.

Apoi vii ca vătaful și închizi școlile. Se numește ea cheltuiala inutilă? Consum guvernamental pe stoc? Cred că amatorul de Cîțu le contabilizează și pe astea la investiții la cum amesteca borcanele. Dar, revenind, e prostie sau nu e? 800.000 de copii nu pot face școala online iar peste 2000 de scoli nu sunt conectate la internet. Vătaful habarnist nici măcar nu înțelege efectele deciziei sale. Se încalcă dreptul, garantat de Constituție, la educație. Ei uite, vedeți, acesta e efectul heirupismului când Dorel conduce țara si toți se iau după el. Pardon, nu Dorel, "zona zoster", fost șomer.", a scris Adrian Câciu pe pagina sa de Facebook.

Cum să cheltui prost și imprudent. Obligi toate primariile sa finanteze cheltuieli cu școlile, de la vopsit trasee, la...

Publicată de Adrian Câciu pe Vineri, 6 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel