Cabinetul Ponta II: Daniel Barbu, la Cultură, Mariana Câmpeanu rămâne la Muncă

barbu
barbu

Nominalizările pentru portofoliile din Cabinetul Ponta II se schimbă poate și de două ori pe oră. Miercuri, premierul desemnat a anunțat că va prezenta lista cu cei 24 de miniștri ai viitorului Cabinet. La Ministerul Culturii se pare că va fi nominalizat profesorul Daniel Barbu, iar la Muncă ar putea să rămână Mariana Câmpeanu.

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că în noul Cabinet vor fi 24 de miniştri, menţionând că dintre aceştia sunt mai mulţi miniştri delegaţi, plus vicepremierul. Noul Cabinet este, poate, cel mai stufos din ultimele mandate.

Schimbările de la nivelul ministerelor se fac de la o oră la alta, fapt ce a creat numerose nemulțumiri atât în rândul PSD, dar și în rândul liberalilor.

În ultimul moment, la Ministerul Culturii și Patrimoniului Național  a apărut numele profesorului Daniel Barbu, ales recent senator, de la Universitatea din București, care îl va înlocui pe Puiu Hașotti.

De asemenea, după mai multe schimbări și reveniri,  Mariana Câmpeanu va rămâne, totuși, la Ministerul Muncii.

Un alt nume care s-a vehiculat în mai multe rânduri pentru noul Guvern a fost cel al lui Varujan Vosganian. Acesta ar urma să primească, după cât se pare, portofoliul Industriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel