CAB. Dosarul lui Adrian Duicu, returnat la DNA

Curtea de Apel Bucureşti a dispus returnarea la DNA a dosarului în care Adrian Duicu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, este acuzat de corupţie.

Judecătorul Viorica Costiniu a considerat că dosarul nu este în regulă şi că procurorii DNA trebuie să îl refacă. În acest dosar, DNA îl acuză pe Adrian Duicu, aflat în prezent în arest la domiciliu, că făcea trafic de influenţă chiar din Palatul Victoria. 

"În baza art.346 alin.3 lit.a C. pr. pen. dispune restituirea cauzei privindu-i pe inculpaţii Duicu Ioan Adrian, Ponea Constantin Ştefan, Popescu Constantin, Borugă Doina, Drăghia valentina, Feraru Grigoriţa, Popescu Daniela Delia, Rolea Elisabeta Zenovia, Stănoiu Cristian Damian şi Bădin Andrei Dan trimişi în judecată prin rechizitoriul emis în dosarul nr.321/P/2013 la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – SCC.", este soluţia emisă de judecătoarea Viorica Costiniu.

Decizia nu a fost motivată și  nu este definitivă, procurorii DNA contestând decizia magistratului Curții de Apel București.

Citește și: Adrian Duicu, eliberat din arest preventiv: va fi cercetat în arest la domiciliu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel