C.R.E.S.C.- un proiect pentru oportunitățile pieței muncii din România

În ianuarie 2014 Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, în parteneriat cu SC Soft Business Union SRL a demarat proiectul "C.R.E.S.C – Competențe ridicate pentru eficiența sporită și calitate în domeniul serviciilor publice de ocupare". 

Proiectul " C.R.E.S.C. – Competențe ridicate pentru eficiență sporită și calitate în domeniul serviciilor publice de ocupare" se desfasoară pe o perioada de 18 luni. Proiectul  este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritară 4 "Modernizarea Serviciului Public de Ocupare" Domeniul Major de Intervenție 4.2, „Formarea personalului propriu al Serviciului Public de Ocupare” a declarat managerul de proiect, Camelia Mihalcea în cadrul conferinţei.

Obiectivul general al proiectului urmarește îmbunătăţirea sistemului de formare profesională a personalului Serviciului Public de Ocupare pentru creşterea nivelului de competenţă şi a calităţii serviciilor de informare şi consiliere profesională prin intermediul unui instrument informatic de comunicare online cu persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Grupul ţintă este format din 175 de persoane din cadrul personalului SPO din 42 de judeţe şi Bucureşti-Ilfov, din cadrul direcţiilor Managementul Pieţei Muncii, şi în special persoane implicate în activitatea de informare şi consiliere profesională, proiectul implementat de ANOFM.

Pe termen lung, noul proiect al cărui beneficiar este  ANOFM va facilita contacte între personalul SPO și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, pe de o parte, precum și angajatori pe de altă parte, contribuind la creșterea calității serviciilor de informare și conmsiliere profesională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel