C.R.E.S.C., un proiect de succes al ANOFM, la final

Demarat în  ianuarie 2014 de către Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, în parteneriat cu SC Soft Business Union SRL a demarat proiectul "C.R.E.S.C – Competențe ridicate pentru eficiența sporită și calitate în domeniul serviciilor publice de ocupare" a ajuns la final.

Cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), 2007-2013, Axa Prioritară 4, proiectul a fost un succes, după cum declara Camelia Mihalcea, managerul de proiect la conferința de închidere a acestuia.

Obiectivul general al proiectului C.R.E.S.C l-a reprezintat imbunatatirea sistemului de formare profesională a personalului SPO pentru creşterea nivelului de competenţă si a calitatii serviciilor de informare si consiliere profesionala oferite prin definirea unei strategii eficiente de formare profesionala continua in acest domeniu specific.

Proiectul și-a propus  formarea profesională continua pentru specializarea si perfectionarea personalului SPO, prin intermediul unor programe de formare care au urmărit sa dezvolte competente specifice pentru furnizarea serviciilor de informare si consiliere profesionala, competente care vor fi valorificate prin intermediul unui instrument informatic de comunicare online cu persoanele aflate in cautarea unui loc de munca. 

Pe parcursul celor 22 de luni în derularea proiectului, 182 de persoane din cadrul personalului SPO din cele 42 de județe și zona București-Ilfov, dintre care 166 au obținut certificatele de absolvire acreditate ANC,  aceste  beneficiind de suportul specialiștilor ANOFM și a partenerului  SC Soft Business Union SRL.

Proiectul a pus bazele unui sistemul de comunicare on-line intre personalul SPO si persoanele aflate in cautarea unui loc de munca, astfel încât să aducă un aport semnificativ la furnizarea unor servicii inovatoare, specializate, pentru clientii SPO, in vederea implementarii de planuri individuale de actiune pentru si impreuna cu aceste persoane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel