BVB lansează o platformă de știri

Andreea Marinas / 11 apr 2017 / 08:12 Salveaza PDF Comentarii
bvb
bvb
BVB lansează platforma Investing România, un instrument de conectare a companiilor de referinţă listate.
 
 
Bursa de Valori Bucureşti (BVB) lansează, marţi, împreună cu Agerpres, proiectul InvestingRomania, un spaţiu de ştiri despre acţiunile listate pe piaţa de capital românească.
 
„InvestingRomania reprezintă cel mai amplu spaţiu de ştiri despre acţiunile listate la BVB dedicat acţionarilor, investitorilor, jurnaliştilor şi publicului larg cu privire la investiţiile în companiile de top din România”, se arată într-un comunicat al operatorului pieţei de capital, citat de Agerpres. 

Informaţiile publicate provin din mai multe surse şi vor oferi actualilor şi potenţialilor investitori o imagine de ansamblu asupra pieţei locale. 

[citeste si]

Proiectul InvestingRomania este susţinut de Bursa de Valori Bucureşti şi agenţia de ştiri Agerpres. 

InvestingRomania.com include informaţii despre 13 companii de referinţă de pe piaţa de capital din România din mai multe surse, respectiv ştiri AGERPRES, analize şi estimări ale analiştilor financiari, raportări curente şi periodice transmise bursei, prezentări şi ştiri de la companiile listate. Utilizatorii vor avea acces la un comparator care permite selecţia acţiunilor din portofoliu pe baza a două tipuri de indicatori: de tranzacţionare şi financiari. Pentru utilizatorii înregistraţi va exista opţiunea de a salva preferinţele şi abonarea la newsletter-ul săptămânal. 

BVB organizează şi administrează pieţele reglementate de instrumente financiare la standarde europene. Aceasta a devenit societate pe acţiuni în 2005 şi s-a listat pe propria piaţă în iunie 2010. 

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28