Buzău: Primarul Constantin Toma, reales în unanimitate preşedinte al organizaţiei municipale PSD

Sursă foto: Facebook Constantin Toma
Sursă foto: Facebook Constantin Toma

Primarul Constantin Toma a fost reales în unanimitate preşedinte al organizaţiei municipale PSD.

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a fost reales, cu unanimitate de voturi, în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD, în cadrul adunării generale desfăşurate joi seară, a anunţat acesta pe pagina sa de Facebook. Potrivit edilului, adunarea a avut loc în sala mare a Consiliului Judeţean, iar la aceasta au participat toţi delegaţii celor 24 de organizaţii de sector, şedinţa fiind condusă de preşedintele interimar al organizaţiei judeţene Buzău, ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu.

'În urma votului unanim, am fost ales din nou preşedinte al organizaţiei PSD a municipiului Buzău, împreună cu echipa mea de conducere, pentru următorii 4 ani (...) Organizaţia municipală PSD a municipiului Buzău este cea mai puternică organizaţie PSD la nivelul tuturor municipiilor din România şi asta cel puţin pentru două motive. În primul rând datorită rezultatelor obţinute la ultimele alegeri locale din 2020, când PSD a obţinut la Buzău cel mai mare scor la nivel naţional pentru un primar, 78,07% şi două treimi din Consiliul Local Municipal, iar în al doilea rând, pentru că această organizaţie l-a dat şi pe preşedintele Partidului Social Democrat la nivel naţional, domnul Marcel Ciolacu', a scris Constantin Toma.

Cine face parte din organizația municipală

Acesta a menţionat că din echipa de conducere a organizaţiei municipale mai fac parte prim-vicepreşedintele Ionuţ Sorin Apostu, vicepreşedinţii Andi Cristea, Dănuţ Păle, Teodor Cojocaru, George Vlad, Laurenţiu Ţepeluş, Gică Toader şi Vasile Murguleţ, Cosmin Petruş Mihai, secretar executiv, Oana Matache, preşedintele Organizaţiei de Tineret, Oana Gheorghiu, preşedintele Organizaţiei de Femei, Ştefan Ţăndărescu, preşedintele Organizaţiei de Pensionari, Ion Bogdan, preşedintele Ligii Aleşilor Locali şi Valentin Manolache, preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni.

'Rezultatele bune politice nu ar fi fost posibile fără rezultatele bune obţinute în funcţionarea şi dezvoltarea oraşului nostru. Iar pentru asta trebuie să vă mulţumesc dumneavoastră, buzoienilor, care aţi fost şi sunteţi alături de noi în acest efort continuu de a schimba radical Buzăul şi viaţa oamenilor în bine', se mai arată în mesajul postat vineri pe internet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel