Buzău: Condiția președintelui PNL pentru ca un subprefect PDL să candideze la primărie

Directorul Agenţiei Buzău a companiei Electrica-Furnizare, Ovidiu Anghel, a fost desemnat de Biroul Permanent Naţional al PNL, preşedinte unic al organizaţiei judeţene Buzău a PNL şi candidatul acestei formaţiuni politice la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

Ovidiu Anghel a ocupat, în perioada 2008-2012, funcţia de subprefect al judeţului Buzău. Fostul preşedinte al PNL Buzău, Dorin Bădulescu, a declarat pentru AGERPRES că respectă decizia conducerii centrale a partidului 'cu o singură condiţie'.

'Este o decizie care trebuie respectată de toţi membrii PNL din organizaţia judeţeană Buzău cu o singură condiţie, neprimirea în PNL a fostului senator PSD Vasile Ion şi a familiei Mocanu, senator, respectiv deputat PSD', a mai declarat sursa citată.

Pe data de 6 martie, zeci de membri şi simpatizanţi ai PNL au manifestat în faţa sediului partidului din Buzău împotriva primirii în partid a fostului senator PSD Vasile Ion şi a celor doi parlamentari PSD, Victor şi Adrian Mocanu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel