Buzărnescu, în turul 2 al turneului WTA de la Doha

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu s-a calificat în runda a doua a turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 3,1 milioane dolari, luni, după ce a întrecut-o pe ucraineanca Lesia Ţurenko în două seturi, cu 7-5, 6-4.

Buzărnescu a început cu dreptul şi a făcut break, dar apoi Ţurenko a câştigat cinci ghemuri la rând. Buzărnescu a revenit spectaculos şi a câştigat şase ghemuri consecutive, adjudecându-şi primul set cu 7-5.

Românca a dominat actul secund, în care primul ghem l-a luat Ţurenko, dar apoi s-a desprins la 3-1, a ratat o minge de meci la 5-2, dar nu a reuşit să încheie meciul, pierzându-şi serviciul. Buzărnescu a ratat apoi alte patru mingi de meci pe serviciul adversarei. Românca a salvat o minge de break la 5-4, dar a reuşit în cele din urmă să încheie conturile, cu 6-4, după o oră şi 57 de minute.

5 românce pe tabloul de la Doha



Buzărnescu (29 ani, 43 WTA) o mai învinsese pe Ţurenko (28 ani, 40 WTA), anul acesta, în semifinale la Hobart, cu 6-2, 6-2.

Mihaela şi-a asigurat un cec de 17.325 dolari şi 60 de puncte WTA, iar următoarea adversară va fi letona Jelena Ostapenko, a şasea favorită.

Pe tabloul principal la Doha mai figurează patru românce, Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu şi Monica Niculescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel