Buzărnescu, despre Serena Williams: N-aş vrea, totuşi, să ajung ca ea

Mihaela Buzărnescu (29 de ani) se află în cel mai bun moment al carierei, ocupă locul 38 în lume şi se pregăteşte de turneul de la Indian Wells, iar miercuri a oferit detalii mai puţin ştiute din lungul drum până în elita tenisului mondial. 

Fata care a scris cea mai frumoasă poveste a ultimilor ani în tenisul românesc a fost o junioare de excepţie, dar desele accidentări au împiedicat-o să se exprime mai devreme la un nivel înalt.

"Miki" a avut nevoie de ani buni pentru a găsi reţeta succesului, chiar dacă a fost o junioare de excepţie. Motivele? Accidentări peste accidentări, o pauză de doi ani şi multe probleme financiare: "Eu am câştigat titlul la US Open la dublu şi am făcut o semifinală la simplu, la juniori, iar locul al patrulea în lume a fost cel mai bun pe care l-am ocupat şi toată lumea spera că voi avea aceeaşi evoluţie şi la seniori. Eu mai fusesem, la 18 ani, pe locul 240. Ulterior, în 2011 şi 2012 urcasem pe 140. Apoi m-am oprit doi ani şi, într-adevăr, am pierdut clasamentul şi am mai avut o oprire în 2016. Şi anul trecut, da, eram pe locul 540 sau 570. La începutul anului, chiar înainte de Australian Open, când mi-am folosit clasamentul îngheţat. Şi nu speram să ajung vreodată la asemenea rezultat", a spus Buzărnescu, pentru Digi Sport, notează Prosport.

”N-aș vrea să ajung ca Serena”

O stângace redutabilă, cu rezultate foarte bune pe hard şi pe zgură, Mihaela a dezvăluit mesajul primit de la preparatorul ei fizic, apoi a transmis că masa musculară a Serenei, care a transformat-o pe americancă în cea mai bună jucătoare a ultimelor decenii, nu e ceva la care să spere: "Poate corpul meu e mai sensibil. Pentru că antrenorul meu de pregătire fizică îmi spune că am corpul mai feminin, nu pun musculatură ca alţi sportivi. N-aş vrea, totuşi, să ajung ca Serena. Mai bine aşa!", a mai declarat "Miki".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel