Ipoteză: Bute, înfrânt de mănușile lui Froch?

bute
bute

Capitularea lui Lucian Bute, în repriza a cincea, în fața britanicului Carl Froch rămâne o dilemă pentru întreg staff-ul sportivului român. "Carl Froch a avut plumb în mănuși!", crede echipa lui Bute, inclusiv antrenorul Stephan Larouche, deși nimeni nu îndrăznește să facă publică o astfel de ipoteză, potrivit onlinesport.ro.

O explicație la înfrângerea fără drept de apel a românului ar fi că britanicul Carl Froch ar fi trișat, o ipoteză discutată de staff-ul lui Bute, susținută și de faptul că noul campion IBF nu și-a dat mănușile jos decât în momentul când a ajuns la vestiar.

Carl Froch, alias ”Cobra” ar fi putut avea plumb în mănuși, deoarece el a stat echipat cu mănușile inclusiv la interviurile cu presa, zeci de minute până să iasă din arena de la Nottingham și nici când a mângâiat-o pe prietena sa în roz nu le-a dat jos, scrie onlinesport.ro, citând surse din interiorul echipei lui Bute.

De altfel, toți cei care au urmărit meciul au remarcat că Bute a pierdut încă din repriza a treia, ”când ceva s-a scurs din el”, ceea ce nu este normal pentru o astfel de luptă la supermijlocie, unde câțiva pumni primiți la debut nu te năucesc.

Doroftei, precum și alți pugiliști români, sunt de părere că Bute putea ceda lupta simulând o lovitură la ficat prin repriza a șaptea, nu încasând pumni încă din primele minute, punându-și viața în pericol.

Deși ipoteza este discutată de echipa lui Bute, o revanșă a lui Bute în Canada sau România, ar putea demonstra că românul nu este pugilistul care să capituleze la primii pumni.

Convins că Bute nu va avea curajul să dea ochii prea curând cu el, britanicul deja şi-a pregătit un meci pentru toamna acestui an, în pofida faptului că în contract era prevăzută revanşa cu pugilistul român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel