Urmărește emisiunea live


Bușoi: PSD nu face spitale regionale. Îi doare-n cot de ce spune Crețu

Cristian Busoi
Cristian Busoi

PSD nu este interesat de construirea de spitale regionale cu folosirea fondurilor europene pentru că nu are nimic de câștigat din asta, susține Cristian Bușoi, care adaugă că ”îi doare în cot pe social-democrați de ce spun UE și Corina Crețu”. 

Cristian Bușoi, vicepreședinte PNL susține că PSD nu este interesat de construirea de spitale regionale cu folosirea fondurilor europene pentru că nu are nimic de câștigat dintr-un proiect monitorizat strict de UE și BEI, la care contribuția UE fiind 150 de milioane de euro, normal că se urmărește cu atenție cum se cheltuie fiecare euro”, conform unui comunicat de presă primit la redacție.

”Din cauza asta au durat atât de mult procedurile și tot din cauza asta guvernul dlui Dragnea nu mișcă nimic, iar acum a scos ideea cu investitorii străini. PSD dorește neapărat să interpreteze avertismentele repetate ale Comisarului pe politică regională, Corina Crețu, într-o cheie politică: cineva are ceva cu PSD. Nu este nimic politic în criticile și avertismentele repetate ale CE. Este doar nepăsarea unui grup din PSD care-și ghidonează guvernul față de un subiect din care acest grup nu are absolut nimic de câștigat”, se arată în document.

Conform sursei citate, Bușoi mai susține că ”Îi doare în cot de spitale regionale și de ce spune UE. De aici a pornit ideea că studiul de fezabilitate al BEI costă 120 de milioane de euro, ceea ce este o minciună și o diversiune. Ce face PSD cu spitalele regionale este criminal. Nepăsarea și tergiversarea dosarului pentru accesarea fondurilor europene pentru spitalele regionale este fără precedent. România nu este un model de eficiență în atragerea fondurilor europene și cu toate greșelile care s-au făcut de către toate guvernările până acum, niciun guvern, indiferent de culoare politică, nu a neglijat intenționat banii europeni, așa cum face acum PSD.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel