Buşoi, intervenție după intrarea în joc a lui Marian Munteanu

Prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi a anunţat că susţine candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei din partea PNL.

'Cu Marian Munteanu candidat, PNL arată clar că face ceea ce societatea civilă aşteaptă de la PNL să facă. PNL a luat aminte întotdeauna la ceea ce bucureştenii au cerut: după demisia Guvernului Ponta, PNL a renunţat la guvernare şi a susţinut un guvern apolitic pentru a dovedi că ascultă vocea oamenilor care protestau în stradă; acum, după ce apar suspiciuni şi acuzaţii, candidatul PNL se retrage fără nicio ezitare ca să nu creeze probleme de morală, dovedind că PNL face ceea ce aşteaptă bucureştenii şi respectă criteriile de integritate, chiar dacă acest lucru înseamnă o pierdere pentru partid', afirmă Buşoi.

Potrivit acestuia, nu s-a discutat despre o revenire a sa drept candidat.

'Nu am discutat nimic cu nimeni şi nu s-a discutat în PNL despre revenirea mea ca şi candidat în campania pentru Primăria Generală. Deciziile pe care le iau, le iau cu judecată şi nu mă întorc să spun 'hai' unde am spus 'gata', iar decizia pe care am luat-o este să sprijin candidatul PNL la Primăria Capitalei', precizează Buşoi.

[citeste si]

El arată că este o situaţie dificilă politic, pentru PNL, şi uman, pentru Ludovic Orban, fost candidat al liberalilor la Primăria Capitalei.

'Ludovic Orban şi PNL nu s-au victimizat şi nu au jucat spectacolul de inocenţă şi ipocrizie pe care PSD îl joacă în faţa Justiţiei, ci a luat cea mai clară şi onestă decizie ca să nu creeze niciun dubiu asupra PNL', completează Buşoi, apreciind că PNL va câştiga în Bucureşti. Marţi, conducerea PNL l-a propus candidat la Primăria Capitalei pe Marian Munteanu. Decizia finală va fi luată de Biroul Politic Naţional al PNL, care se va reuni marţi, de la ora 18,00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel